Tiltalt for å ha slått barna under Koran-lesing

Arfan Bhatti i Oslo tingrett i dag.

I RETTEN FOR FAMILIEVOLD:  I dag må Arfan Bhatti svare for familievold i retrten. Her under en demonstrasjon utenfor den amerikanske ambassaden i Oslo 21. september 2012 i protest mot videoen "Innocence of Muslims". Foto: Kyrre Lien, NTB Scanpix.
I RETTEN FOR FAMILIEVOLD: I dag må Arfan Bhatti svare for familievold i retrten. Her under en demonstrasjon utenfor den amerikanske ambassaden i Oslo 21. september 2012 i protest mot videoen "Innocence of Muslims". Foto: Kyrre Lien, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den ytterliggående islamisten Arfan Bhatti møter i dag i Oslo tingrett, tiltalt for å ha slått sin seks år gamle sønn og elleve år gamle datter mens han hørte dem i Koran-lesing

Ifølge tiltalen slo 38-åringen de to barna gjentatte ganger i ansiktet, hodet og ryggen med hånden og en tørkerullholder i metall mens han hørte dem i lesing av Koranen fra høsten 2011 til våren 2012.

Tiltalen omfatter også vold mot politiet under pågripelsen i Oslo i april 2012.

— Han nekter straffskyld slik tiltalen er tatt ut, sa Bhattis forsvarer John Christian Elden til NTB like før rettssaken startet klokka 09.

- Vitner til vold Barna skal ifølge tiltalen også ha blitt vitne til at Bhatti slo kona slik at hun fikk et blødende kutt i hodet. Politiet siktet Bhatti for vold mot kona, samt flere andre forhold, men disse sakene er henlagt.

Bhattis fraseparerte kone har i avhør fortalt at han skal ha blitt sint på henne fordi han mente at hun ikke underviste barna i Koranen. Hun og barna bor nå på skjult adresse.

- Han er selvsagt glad for at det meste av siktelsen er henlagt og bestrider påstanden om legemskrenkelse av to av barna, sier Bhattis forsvarer John Christian Elden til NTB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.