Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tiltalt for beføling av 19-åring i drosje

En taxi-sjåfør fra Bergen står tiltalt for å ha befølt en 18-åring under en drosjetur. 46-åringen påstår at den kvinnelige passasjeren gjorde seg til for ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Du er av de damene som gjør det verdt å være mann, skal drosjesjåføren ha sagt før han befølte kvinnen på brystene, ifølge Bergensavisen.

Nekter straffeskyld

Drosjeturen fant sted fra Bergen sentrum til Fyllingsdalen 12.juni 1997. Statsadvokaten i Hordaland har tiltalt taxi-sjåføren for å ha befølt passasjeren utenpå klærne på brystene, i skrittet og på låret. Han er også tiltalt for å ha kysset henne på hånden.

Mannen nekter straffeskyld. Han husker godt sin unge passasjer, men har en annen oppfatning av hendelsesforløpet:

- Hun satt der med korte skjørt og gjorde seg til for meg. Vi hadde en god kjemi, skal den nå 48 år gamle sjåføren fra Bergen-området ha forklart i politiavhør.

Guds gave

Den ungen kvinnen som når er 20 har en annen versjon:

- Han sa jeg var Guds gave til mannen. Deretter tok han under skjørtet mitt, forklarte hun til politiet. Hun anmeldte drosjesjåføren dagen etter drosjeturen.

Ifølge den unge kvinnen skal mannen ha sagt at hun kunne slippe å betale for taxi-turen.

- Fordi du er så fin, skal sjåføren ha gitt som begrunnelse.

Fortsatt sjåfør

- Min klient erkjenner at han har kjørt en ung, pen dame som han har gitt komplimenter. Men han har ikke gjort noen tilnærmelser overfor kvinnen, sier mannens advokat Bjørn Meltzer til Bergensavisen.

48-åringen er fortsatt sjåfør i bergen. Saken skal opp for bergen Byrett i oktober.