Tyskland:

Tiltalt for drap og kastrering på kjøkkenbordet

En 66 år gammel tysk elektriker møtte torsdag i retten tiltalt for å ha drept en mann, samt utført ulovlige inngrep på flere andre menns kjønnsorganer.

MAKABER RETTSSAK: I en rettsal i den tyske byen München står en mann tiltalt for drap og kastrering. Foto: amyrxa / Shutterstock / NTB
MAKABER RETTSSAK: I en rettsal i den tyske byen München står en mann tiltalt for drap og kastrering. Foto: amyrxa / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I rettssalen i München fortalte 66-åringen at han har utført inngrepene på forespørsel fra mennene, skriver nyhetsbyrået AP.

Mannen hevder han tilbød seksuelle tjenester på sadomasochistiske nettsider for å tjene ekstra penger til å nedbetale gjeld, ifølge nyhetsbyrået.

Åtte menn

Ifølge den tyske avisa Deutsche Welle skal mannen ha presentert seg som ekspert på akuttmedisin overfor ofrene sine.

Han skal seinere ha utvidet BDSM-tjenestene til å også utføre operasjoner på kjøkkenbordet sitt i den tyske byen Markt Schwavben, beliggende rett utenfor München, skriver det tyske nyhetsbyrået DPA.

De medisinske inngrepene skal blant annet dreie seg om kasteringer, som ifølge Deutsche Welle ble utført ved å fjerne mennenes testikler med en skalpell.

Den tiltalte mannen erkjente i retten at han kastrerte, og delvis amputerte, kjønnsorganene til åtte menn. Inngrepene skal ha blitt utført mellom juli 2018 og mars 2020.

Funnet i en boks

Mannen nekter imidlertid straffskyld for at en av mennene døde noen dager etter at et av inngrepene ble utført.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer