Tyskland:

Tiltalt for drap og kastrering på kjøkkenbordet

En 66 år gammel tysk elektriker møtte torsdag i retten tiltalt for å ha drept en mann, samt utført ulovlige inngrep på flere andre menns kjønnsorganer.

MAKABER RETTSSAK: I en rettsal i den tyske byen München står en mann tiltalt for drap og kastrering. Foto: amyrxa / Shutterstock / NTB
MAKABER RETTSSAK: I en rettsal i den tyske byen München står en mann tiltalt for drap og kastrering. Foto: amyrxa / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I rettssalen i München fortalte 66-åringen at han har utført inngrepene på forespørsel fra mennene, skriver nyhetsbyrået AP.

Mannen hevder han tilbød seksuelle tjenester på sadomasochistiske nettsider for å tjene ekstra penger til å nedbetale gjeld, ifølge nyhetsbyrået.

Åtte menn

Ifølge den tyske avisa Deutsche Welle skal mannen ha presentert seg som ekspert på akuttmedisin overfor ofrene sine.

Han skal seinere ha utvidet BDSM-tjenestene til å også utføre operasjoner på kjøkkenbordet sitt i den tyske byen Markt Schwavben, beliggende rett utenfor München, skriver det tyske nyhetsbyrået DPA.

De medisinske inngrepene skal blant annet dreie seg om kasteringer, som ifølge Deutsche Welle ble utført ved å fjerne mennenes testikler med en skalpell.

Den tiltalte mannen erkjente i retten at han kastrerte, og delvis amputerte, kjønnsorganene til åtte menn. Inngrepene skal ha blitt utført mellom juli 2018 og mars 2020.

Funnet i en boks

Mannen nekter imidlertid straffskyld for at en av mennene døde noen dager etter at et av inngrepene ble utført.

Tre uker etter at inngrepet fant sted, fant politiet den avdøde mannens kropp i en boks, da de gjennomførte en ransaking av tiltaltes leilighet, skriver Deutsche Welle.

Tysk påtalemyndighet har tiltalt mannen for drap, ettersom tiltalte ikke tilkalte hjelp. Han er også tiltalt for å ha forårsaket alvorlig kroppsskade.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer