Blind vold

Tiltalt for grov vold mot forsvarsløs kvinne i rullestol: - Unnskyld!

23-åringen, som tirsdag må møte i retten, vil si unnskyld til alle ofrene for alvorlige voldshendelser etter fuktig kveld på Årnes.

SIKTET FOR VOLD: Her blir kvinnen, som satt i rullestol, angrepet av en 22 år gammel mann i Årnes sentrum natt til søndag 20. januar. Mannen er tiltalt for vold mot kvinnen, to andre menn og mot to politibetjenter. Foto: Privat
SIKTET FOR VOLD: Her blir kvinnen, som satt i rullestol, angrepet av en 22 år gammel mann i Årnes sentrum natt til søndag 20. januar. Mannen er tiltalt for vold mot kvinnen, to andre menn og mot to politibetjenter. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

23-åringen, som tirsdag må møte i retten, vil si unnskyld for grov vold mot forsvarsløs kvinne i rullestol.

Utestedene på Årnes i Nes på Romerike hadde akkurat stengt da det første slaget falt. En mann i 40-åra fikk kjenne 23-åringens never mot kroppen. Han ble ikke det siste offeret for mannen, som tirsdag må møte i Øvre Romerike tingrett. I løpet av en drøy time gikk han til angrep på flere personer i sentrum av Årnes.

Litt over tre på natta angrep han en kvinne i rullestol. Ifølge tiltalen kastet 23-åringen kvinnen ut av rullestolen hun satt i.

Liv Gustavsen, som bor på Årnes, ble vitne til voldsepisoden.

- Han står over henne og roper og skriker. Plutselig tar han tak og kaster henne ut av rullestolen som om hun var en filledokke. Det var helt uvirkelig å se noen gjøre noe sånt mot en forsvarsløs kvinne i rullestol, sier Gustavsen til Dagbladet.

Ifølge tiltalen skal 23-åringen fortsatt å sparke kvinnen i hodet mens hun lå på bakken, før han flyktet ut i vinternatta.

Vold mot politiet

Omtrent 20 minutter etter den grove volden mot kvinnen i rullestol fikk politiet kloa i mannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer