Tiltalt i narkosak sporløst forsvunnet

Mannen skulle tatt plass på tiltalebenken under en av årets største narkotikarettssaker, men politiet aner ikke hvor han er.

POSE: Narkotikaen som ble beslaglagt i saken ble funnet flere steder på Østlandet, pakket i poser og kasser. Foto: Politiet
POSE: Narkotikaen som ble beslaglagt i saken ble funnet flere steder på Østlandet, pakket i poser og kasser. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEDRE ROMERIKE (Dagbladet): Drøyt 50 kilo amfetamin, nærmere 90 kilo hasj og sju kilo opium skal etter planen være tema når retten settes i Nedre Romerike tingrett tirsdag. Der skulle ni menn tatt plass på tiltalebenken i forbindelse med politiets «operasjon Crescendo». Slik blir det imidlertid ikke.

Den yngste av de tiltalte, en familiemann i 20-åra bosatt i Vestfold, er sporløst forsvunnet. I flere uker har han vært etterlyst i forbindelse med en av årets største narkotikasaker i norsk rettsvesen. Heller ikke hans forsvarer, advokat Ingrid Brekke, har fått kontakt med den tiltalte.

- Vi har ikke fått forkynt innkallingen til ham. Han er etterlyst og alle kanaler er tatt i bruk for å få tak i ham. Vi vet ikke hvor han oppholder seg, sier statsadvokat Hulda Karlsdottir til Dagbladet.

Narkolaboratorium

Mannen i 20-åra har ifølge påtalemyndigheten hatt en sentral rolle i forbindelse med et narkolaboratorium i en kjeller i Vestfold. Ifølge tiltalen har han blant annet stått for utblanding av amfetamin for videresalg.

Han skal også ha bidratt til oppbevaring av nesten 15 kilo amfetamin og en mindre mengde hasj.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer