Timbuktus turnebuss tok fyr på vei hjem fra Norge

Hip-hop-artisten måtte flykte ut.

-DRAMATISK:  - Det kom plutselig store flammer og mye røyk at av motoren. Ingen kom til skade, men det var ganske så dramatisk, sier lydmannen Johan Kemp til Dagbladet. Timbuktus budd begynte å brenne på E6 sør for Gøteborg i dag. Foto: Johan Kempe
-DRAMATISK: - Det kom plutselig store flammer og mye røyk at av motoren. Ingen kom til skade, men det var ganske så dramatisk, sier lydmannen Johan Kemp til Dagbladet. Timbuktus budd begynte å brenne på E6 sør for Gøteborg i dag. Foto: Johan Kempe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den populære hiphop-artisten Timbuktu måtte flykte fra en brennende buss i dag tidlig.

Deler av bussen smeltet av varmen, og bakruten sprakk, skriver Expressen.se.

- Det kom plutselig store flammer og mye røyk at av motoren. Ingen kom til skade, men det var ganske så dramatisk, sier lydmannen Johan Kempe til Dagbladet.

- DramatiskTimbuktu var på vei hjem fra Stavernfestivalen, der han har spilt i helga, da ulykken skjedde på motorvegen, én mil nord for Varberg i Sverige.

Plutselig så sjåføren av bussen at flammer slo ut fra bussen. Heldigvis greide han å stanse før større deler av bussen tok fyr, og Timbuktu og de andre i bussen kunne flykte ut.

Sjåføren forsøkte å slukke brannen med to brannslukningsapparat fram til redningstjenesten kom til stedet. I mellomtiden sto Timbuktu og de andre og så på fra veikanten.

- Vi vet ikke hva årsaken til brannen var, men brannmannskapet kom raskt til stedet og fikk slokket den, sier Kempe til Dagbladet.

Det var tilsammen 13 personer i bussen; Timbuktu, bandet og teknikere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer