EVAKUERT: I går ble Time Warner Center i New York evakuert etter at det ble oppdaget at en mistenkelig pakke var sendt til CNN. Natt til fredag evakueres bygningen igjen. FOTO: Timothy A. Clary / AFP / NTB Scanpix
EVAKUERT: I går ble Time Warner Center i New York evakuert etter at det ble oppdaget at en mistenkelig pakke var sendt til CNN. Natt til fredag evakueres bygningen igjen. FOTO: Timothy A. Clary / AFP / NTB ScanpixVis mer

Time Warner Center evakuert nok en gang

Bygningen huser blant annet CNNs New York-kontor.

De siste dagene har det blitt gjort funn av en rekke mistenkelige pakker eller bomber hos amerikanske samfunnstopper. Onsdag ble det kjent at Barack Obama og Hillary og Bill Clinton var blant dem som er blitt tilsendt brevbomber.

Natt til fredag melder CBS News at Time Warner Center i New York, hvor blant annet CNN har kontor, ble evakuert etter nok et funn av mistenkelige pakker.

Det dreier seg om to mistenkelige pakker som skal befinne seg i tredjeetasje. Bombegruppa er på vei for å gjøre undersøkelser.

Også i går ble bygningen evakuert etter at det ble oppdaget at en brevbombe var sendt til CNN.

Ingen av bombene har gått av, og dermed har ingen blitt skadet. Det forgår nå en jakt etter gjerningspersonen, en etterforskning som FBI bruker alle sine ressurser på, skriver byrået selv på Twitter.