Timene før bryllupet: - Større enn 17. mai

I Trondheim ladet de kongelige gjestene opp med lunsj på Munkholmen, mens barnetoget i Moss var større enn 17. mai-toget i byen. Nå er det endelig klart for bryllup!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Uten sin brud, men med hele det kongelige følget i ryggen, koste Ari Behn seg med lunsj og opera på Munkholmen fredag formiddag.

En smilende Ari ble fulgt av sin kommende svigerinne Mette-Marit, som trolig hadde flere gode råd å komme med før begivenheten i Nidarosdomen senere på dagen.

På Munkholmen ventet et utdrag av operaforestillingen om Olav Engelbrektsson, den katolske Nidaros-erkebispen som styrte Norges krone før protestantismen og danskekongen tok over landet.

«Madde» med

Hele kongefølget, forsterket av prinsesse Madeleine og prins Carl Philip som ankom bryllupsbyen sent torsdag kveld, så ut til å kose seg i de historiske omgivelsene. Med var også Aris familie, og forlover Kåre Conradi.

Sittende på ulltepper inne i borgtårnet så blant andre kronprinsesse Viktoria ut til ha stort utbytte av selve forestillingen. Utstyrt med pastiller guidet hun den jordanske prins Ali Bin Al Hussein gjennom handlingen.

- Det var jättefint, sa Viktoria etter det halvtimes lange utdraget.

Kronprinsessen tok seg tid til å prate med skuespillerne også, og spurte interessert om detaljer i forestillingen, før hun gikk ut til de andre, blant dem en røykende prins Nikolaos.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer