Timothy (27) parterte og grillet ekskjæresten

Det fins ingen rester etter Tynesha (19).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mange gjør drastiske ting i sjalusi, men få tar så sterke virkemidler i bruk som Timothy Wayne Shepherd (27); han drepte, parterte og grillet ekskjæresten, Tynesha Stewart (19), på en utegrill etter at han fant ut at hun hadde fått seg en ny kjæreste.

Det store mysteriet i saken er at politiet konstaterer at det ikke finnes rester av liket.

Slutt i flere måneder 

Tynesha, som var universitetsstudent i Houston, ble sist sett sammen med eksen 15. mars mens hun var hjemme hos moren på ferie. Ifølge venner tok forholdet slutt på begynnelsen av semesteret.

Timothy skal ha tilstått å ha kvalt Tynesha etter at hun fortalte om sin nye kjæreste.

- Vi har slått fast at den siktede parterte Tynesha Stewart og ... brente kroppsdelene, sier Tommy Thomas, fylkessheriff i Harris. Han legger til:

- Det fins ingen rester av kroppen igjen.

Debatt

Utsagnet setter en stopper for en lengre debatt i Houston-området om politiet skulle sette i gang et storstilt (og dyrt) søk etter Tyneshas levninger på distriktets overfylte søppelfyllinger. Etterforskerne trodde i utgangspunktet at liket av den 19 år gamle studenten var blitt dumpet i ei svær søppelbøtte som seinere var blitt tømt.

Familie og venner av Tynesha ble rasende da sheriffen avslo å sette i gang et søk, og Thomas ble tvunget til å søke om 500 000 dollar (3,1 millioner kroner) for å organisere søket.

Nå opplyser sheriff Thomas at han hele tida har visst at det ikke var noen kroppsdeler å finne, men at han ikke kunne offentliggjøre det på grunn av etterforskningen.

Også myndighetene opplyser at det ikke finnes noe igjen av den 19-årige studenten.

Selv om menneskelevninger generelt krever ekstremt høye temperaturer for å bli tilintetgjort, vil ikke myndighetene gå inn i en diskusjon om hvordan Tyneshas kropp kan ha blitt brent til ingenting.

ARRESTERT: Timothy Wayne Shepherd på vei inn i forhørsretten på fredag.