- Tina-lydopptak inneholder konkrete opplysninger om hvem som skal ha gjort hva

Førte til politiets hemmelige plan mot kameratgjengen.

SKAL SITTE PÅ OPPTAK: Politiet skal sitte på et lydopptak der det kommer fram detaljer om drapet på Tina Jørgensen. Leder felles etterforskning i Rogaland politidistrikt Ernst Kristian Rossebø og politiadvokat Herdis Traa ønsker i dag ikke å svare på konkrete spørsmål om etterforskningen. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
SKAL SITTE PÅ OPPTAK: Politiet skal sitte på et lydopptak der det kommer fram detaljer om drapet på Tina Jørgensen. Leder felles etterforskning i Rogaland politidistrikt Ernst Kristian Rossebø og politiadvokat Herdis Traa ønsker i dag ikke å svare på konkrete spørsmål om etterforskningen. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Regionavisa Lister24 skriver i dag at politiet skal sitte på et lydopptak der en av de drapssiktede forteller hva som skjedde da Tina Jørgensen ble drept.

Ifølge Dagbladets opplysninger er det mannen som først ble pågrepet i saken som snakker på lydopptaket

Kilder opplyser til Dagbladet at lydopptaket inneholder konkrete opplysninger om hvem som skal ha gjort hva da Tina Jørgensen (20) ble drept i 2000.

Fire menn med tilknytning til Lyngdal ble forrige uke pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap. Alle nekter straffskyld.

Søster til stede Politiet opplyste i går at de har sittet på informasjonen som har ført til de fire pågripelsene siden månedsskiftet juli/august. Ifølge Stavanger Aftenblad har politiet hatt opptaket i sju uker.

Ifølge Dagbladets opplysninger er informasjonen som kommer fram i lydopptaket identisk med opplysningene Tinas mor, Torunn Austdal Rasmussen fikk 7. juni i år, slik også Lister24 skriver.

- Dette vet jeg ingenting om, skriver Torunn Austdal Rasmussen i en sms til Dagbladet.Stavanger Aftenblad skriver at opplysningene mannen skal ha gitt på opptaket er nøye ettergått av drapsetterforskerne. Målet var å se om detaljer den 36 år gamle mannen oppga, ville være ukjente for andre enn gjerningsmann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.