Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tina møtte mann

Politiet etterlyser en ung mann i forbindelse med Tina-forsvinninga. En bekjent så henne prate i flere minutter med mannen like etter at hun forlot kjæresten etter en krangel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne mannen er det siste sporet Stavanger-politiet har etter Tina Jørgensen (20). Natt til søndag forlot hun kjæresten sin, Trond Flaa, i folkevrimmelen i Stavanger sentrum. Siden har hun vært borte, og politiet etterforsker forsvinninga som en kriminalsak.

Mellom klokka 01.40 og 02 sto Tina utenfor Burger King og pratet med en mann. En bekjent av henne så dette, men dro ikke kjensel på mannen.

Vil prate med mannen

- Vi ønsker å komme i kontakt med denne mannen. Han er i 25-30 årsalderen, har normal kroppsbygning og er rundt 1,80 høy. Håret er mørkt og stritt. På seg har han en mørk skinnjakke eller genser og dongeribukser, sier spesialmedarbeider Jan Atle Larsen ved Stavanger politidistrikt.

Politiet har fortsatt ingen anelse om hvor Tina kan ha tatt veien.

- Jeg understreker at vi ikke har grunn til å tro at denne mannen har noe å gjøre med forsvinninga, sier Larsen.

Kranglet i fylla

Ifølge Tinas bekjent så det ut som om samtalen forløp på en behersket og normal måte. Noen minutter tidligere hadde hun forlatt kjæresten som hun hadde tilbrakt kvelden med. Begge hadde drukket alkohol, men politiet vet ikke hvor beruset de var.

- Hun forlot kjæresten etter en liten uoverensstemmelse, men vi tror ikke dette har noe med forsvinninga å gjøre, sier Larsen.

De har vært kjærester lenge, og er delvis samboere. Kjæresten tar det hele tungt, og har tilbrakt den siste tida hos sin mor.

Vet ikke hva som har skjedd

Imens prøver politiet å kartlegge Tinas bevegelser natt til søndag. Froskemenn har søkt i havnebassenget ved Bybrua. Politiet har avhørt flere vitner, men foreløpig har det kommet få tips.

- Vi er helt åpne om hva som kan ha skjedd. Det kan ha vært en ulykke eller selvforskyldt. Vi står ikke foran en snarlig løsning, sier Larsen.

Tina har ikke tatt ut penger fra kontoen sin etter forsvinninga, og hun har heller ikke brukt mobiltelefonen.

<B>FORSVUNNET:</B> 20 år gamle Tina Jørgensen har vært forsvunnet siden natt til søndag.