Tina-siktet (36) avhørt i dag: - Står fast ved at han ikke har noe med drapet å gjøre

Ifølge sin advokat Thomas Randby.

FORSVARER 36-ÅRING: Advokat Thomas Randby forsvarer en 36 år gammel drapssiktet mann i Tina-saken. Mannen nekter straffskyld. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
FORSVARER 36-ÅRING: Advokat Thomas Randby forsvarer en 36 år gammel drapssiktet mann i Tina-saken. Mannen nekter straffskyld. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): En 36 år gammel mann som er siktet for drap eller medvirkning til drapet på Tina Jørgensen i 2000, ble i dag avhørt i tre timer av Stavanger-politiet.

Han har ikke vært avhør tidligere i saken.

- Jeg ønsker ikke å gå inn på innholdet i avhøret, bortsett fra at han står fast ved at han ikke har noe med drapet på Tina Jørgensen å gjøre, sier hans forsvarer, advokat Thomas Randby i Advokatfirmaet Elden.

Mannen ble i fredag i forrige uke varetektsfengslet i to uker. Fengslingen ble ikke anket.

- Han har svart på alle politiets spørsmål. Det har vært krevende og slitsomt for ham. Han er svært syk, sier Randby til Dagbladet.

Advokaten sier hans klient har vært psykisk syk i lengre tid.

- Har dere fått klarhet i hvilken rolle politiet mener din klient har?

- Jeg ønsker ikke å gå inn på detaljer i avhør, bortsett fra at min klient nekter å ha noe befatning med drapet, sier han.

- Har din klient blitt konfrontert med opplysningene som kommer fram i dagens Dagbladet om at siktede nummer én i avhør skal ha pekt ut ham som gjerningsmannen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.