Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tina-siktet (38) anker fengslingskjennelse

Har blitt fortalt hva den første siktede i «kameratgjengen» har fortalt i avhør. Nå anker han.

FIRE PÅGREPET:  Fire jevngamle menn med tilknytning til bygdekommunen Lyngdal er siktet og pågrepet for drapet på Tina Jørgensen fra 2000. Foto: NTB Scanpix / Privat
FIRE PÅGREPET: Fire jevngamle menn med tilknytning til bygdekommunen Lyngdal er siktet og pågrepet for drapet på Tina Jørgensen fra 2000. Foto: NTB Scanpix / Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tina-siktet (38) anker fengsling etter å ha hørt medsiktedes forklaring.

- Min klient var i dag i avhør nummer to, og ble for første gang forelagt hva siktede nummer én har forklart i avhør. På bakgrunn av det anker han nå fengslingen, sier mannens forsvarer, advokat Olav Sylte i Advokatfirmaet Sylte, til Dagbladet.                        

Fire siktet Han forsvarer 38-åringen som ble pågrepet sist av de fire mennene i Tina-saken forrige uke. Alle fire er siktet for drap eller medvirkning til drap på Tina Jørgensen. Alle nekter straffskyld.                

- De opplysningene mener han er uriktig, og det gir ikke grunnlag for å sikte ham og dermed ikke grunnlag for å fengsle ham, sier Sylte.                               

Lydopptak Politiet skal sitte på et lydopptak der en av de drapssiktede forteller hva som skjedde da Tina Jørgensen ble drept. Ifølge Dagbladets opplysninger er det mannen som først ble pågrepet i saken som snakker på lydopptaket

Kilder opplyser til Dagbladet at lydopptaket inneholder konkrete opplysninger om hvem som skal ha gjort hva da Tina Jørgensen (20) ble drept i 2000.

 - Jeg kan ikke gå inn på innholdet, men vi mener som sagt at det ikke er grunnlag for siktelsen, sier Sylte, og opplyser om at han er i gang med å skrive en anke for sin klient.              

38-åringen var først i et gjennomgangsavhør i dag, da hans forklaring fra natt til fredag i forrige uke ble gjennomgått. I det andre avhører på Stavanger politikammer i dag ble han forelagt opplysningene som kom fram i avhøret med mannen som først ble siktet i saken.
Dette er «kameratgjengen» som er siktet for drapet på Tina (20).

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!