Tina skal ha fått flere slag i hodet

Politiet i Stavanger sitter med en forklaring om at den ene 36-åringen som er siktet for Tina-drapet, skal ha slått henne i hodet.

SKAL AVHØRE: Politiet i Stavanger skal avhøre den eneste av de fire siktede for drapet på Tina Jørgensen som ennå ikke er avhørt. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
SKAL AVHØRE: Politiet i Stavanger skal avhøre den eneste av de fire siktede for drapet på Tina Jørgensen som ennå ikke er avhørt. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Advokat Thomas Randby som representerer 36-åringen, sier hans klient er innstilt på å gi sin forklaring til politiet.

- Jeg møtte ham i fengselet i dag. I en så tidlig fase av etterforskningen er det lite jeg kan si, utenom at min klient nekter straffskyld, sier Randby.

Ifølge VG sitter politiet med forklaringer om at Tina Jørgensen (20) skal ha fått gjentatte slag i hodet.

Ifølge Dagbladets opplysninger er det tredjemann i kameratgjengen som ble pågrepet og siktet i forrige uke, som er blitt utpekt som Tina Jørgensens drapsmann av kameraten sin.

Den endelige obduksjonsrapporten konkluderte med at 20-åringen hadde blitt slått i hjel med en stump gjenstand og at hun hadde sju knusningsskader i bakhodet.

Fire menn fra Lyngdal er siktet for drap eller medvirkning til drap på Tina Jørgensen. Den eneste av de fire som ikke er avhørt i saken ennå, blir avhørt i løpet av onsdagen.

Ingen av de fire siktede erkjenner straffskyld.

Tina Jørgensen ble funnet drept ved Bore kirke på Jæren 26. oktober 2000 etter å ha vært savnet i én måned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.