Tinas drapsmann?

STAVANGER (Dagbladet): Denne ukjente mannen kan sitte på avgjørende opplysninger som kan føre politiet nærmere en oppklaring av Tina-drapet i Stavanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen er sett gående over Bybrua omtrent på det tidspunktet politiet antar Tina Jørgensen ble tatt av dage med stump vold mot hodet, natt til 24. september. Personen er i begynnelsen av 20-åra, 180- 190 cm høy og hadde på seg et lyst antrekk.

Fotgjengeren blir etterlyst som et vitne, samtidig som politiet nok en gang går bredt ut og ber om tips fra publikum. Politiet jobber iherdig for å kartlegge alle bevegelser på og ved Bybrua den natta Tina Jørgensen forsvant.

Stor trafikk

Nå er tidsintervallet innsnevret til 45 minutter, fra klokka 01.45 til 02.30. Men i løpet av disse minuttene har det vært stor trafikk over brua. Politiet er spesielt interessert i å komme i kontakt med føreren av en lys eller hvit bil. Bilen reduserte farten da den passerte en kvinne som løp på brua.

Kvinnen har meldt seg for politiet, mens bilføreren forblir ukjent.

Andre vitner har sett en kvinne gå på strømpelesten over brua. Det kan ha vært Tina som hadde tatt av seg sine høyhælte sko. Politiet vil gjerne ha flere opplysninger rundt denne observasjonen.

Uten tekniske spor

De nye etterlysningene gjenspeiler politiets store problem i Tina-saken. Tekniske spor finnes nesten ikke, eller de er mer eller mindre verdiløse. Årsaken er at det gikk fem uker fra Tina ble drept til hun ble funnet i en kum ved Bore kirke på Jæren.

Politiet må stole på at avhør av vitner, tips fra publikum og taktisk etterforskning skal føre dem fram til Tinas drapsmann. Politiet har et antatt åsted, men ikke noe drapsvåpen.

ETTERLYST: Politiet etterlyser en mann i 20-åra som gikk over bybrua i Stavanger drapsnatta.