Tinas familie ber de som har tips om å kontakte politiet og ikke dem

Pressebrief om Tina-saken.

BER OM TIPS. Politiet i Stavanger ber om tips i Tina-saken. Kvinnens familie ber de som måtte ha tips om å kontakte politiet og ikke dem.
BER OM TIPS. Politiet i Stavanger ber om tips i Tina-saken. Kvinnens familie ber de som måtte ha tips om å kontakte politiet og ikke dem. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Politiet i Stavanger holder nå klokka 12 en pressebrief om siste nytt i Tina Jørgensen-etterforskningen.

Leder felles etterforskningsenhet Ernst Rossebø i Stavanger-politiet innleder med å si at det i dag er 15 år siden Tina Jørgensen ble drept.

- Det er i dag 15 år siden Tina Jørgensen ble drept og saken har prega oss alle i disse åra. En uoppklart drapssak er vanskelig å ha hengende over seg, selvfølgelig vanskeligst for de nærmeste pårørende, men også publikum som ønsker svar, sier Rossebø.

Han sier politiet nå har satt i gang etterforskning for tredje gang.

- Det er god framdrift og vi jobber med et ganske stort mannskap. Målet vårt er selvfølgelig å oppklare saken, men foreløpig har vi ikke konkludert. Det er alt for tidlig i etterforskningen, sier Rossebø.

Politiadvokat Herdis Traa sier at familien til Tina Jørgensen ber de som har tips i saken om å gå til politiet og ikke dem.

- Det er per nå ingenting som tyder på at det er andre personer som vi skal pågripe, men vi kan aldri være sikre, sier Traa, som understreker at politiet fremdeles er interessert i tips i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.