Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tinas familie ber de som har tips om å kontakte politiet og ikke dem

Pressebrief om Tina-saken.

BER OM TIPS. Politiet i Stavanger ber om tips i Tina-saken. Kvinnens familie ber de som måtte ha tips om å kontakte politiet og ikke dem.
BER OM TIPS. Politiet i Stavanger ber om tips i Tina-saken. Kvinnens familie ber de som måtte ha tips om å kontakte politiet og ikke dem. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

STAVANGER (Dagbladet): Politiet i Stavanger holder nå klokka 12 en pressebrief om siste nytt i Tina Jørgensen-etterforskningen.

Leder felles etterforskningsenhet Ernst Rossebø i Stavanger-politiet innleder med å si at det i dag er 15 år siden Tina Jørgensen ble drept.

- Det er i dag 15 år siden Tina Jørgensen ble drept og saken har prega oss alle i disse åra. En uoppklart drapssak er vanskelig å ha hengende over seg, selvfølgelig vanskeligst for de nærmeste pårørende, men også publikum som ønsker svar, sier Rossebø.

Han sier politiet nå har satt i gang etterforskning for tredje gang.

- Det er god framdrift og vi jobber med et ganske stort mannskap. Målet vårt er selvfølgelig å oppklare saken, men foreløpig har vi ikke konkludert. Det er alt for tidlig i etterforskningen, sier Rossebø.

Politiadvokat Herdis Traa sier at familien til Tina Jørgensen ber de som har tips i saken om å gå til politiet og ikke dem.

- Det er per nå ingenting som tyder på at det er andre personer som vi skal pågripe, men vi kan aldri være sikre, sier Traa, som understreker at politiet fremdeles er interessert i tips i saken.

- Vi vurderer også nye avhør av de siktede, sier hun.

Fire menn er pågrepet for drapet på kvinnen i 2000. Alle nekter straffskyld.

Dagbladet kommer med mer.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!