Tinas familie håper på netthjelp

Familien til den forsvunne jenta Tina Jørgensen har lagt ut en etterlysning på Internett hvor de utlover en dusør på 200 000 kroner. Den fortvilete familien synes politiet gjør for lite for å oppklare mysteriet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Ingen nye tips er kommet inn, og ingen Tina er funnet.. til min families store fortvilelse. Nå begynner saken å bli dysset ned i media, og politiet har trappet ned etterforskningen. Men vi gir ikke opp før det motsatte er bevist», skriver familiemedlemmet Nina Olene Rasmussen i mailen som sendes ut i disse dager.

Kritiserer politiet

Familien har laget en Internett-side på både engelsk og norsk. Der har de bilde av Tina - og alle hennes vitale mål. I tillegg utlover de 200.000 kroner til den som kommer med et viktig tips.

- Vi har fått en haug med mail og tips, men foreløpig har vi ikke mottatt noen konkrete tips i saken, sier Rasmussen til Dagbladet.no.

Familien har også engasjert en privatetterforsker.

- Politiet gjør ingenting med saken om dagen, sukker Rasmussen.

- Vi gjør så godt vi kan, men det har vært lite å ta tak i. Hvis det kommer fram noe nytt av betydning, tar vi fatt på arbeidet igjen, sier politibetjent ved Stavanger politikammer, Magnhild Gjerstad, til Dagbladet.no.