Tinas kjæreste krever erstatning

Kjæresten til den drepte Tina Jørgensen krever erstatning etter at politiet pekte ham ut som Tinas drapsmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var ikke jeg som drepte Tina, sier Flaa.

Etter at Tina Jørgensen ble funnet drept i et kumlokk ved Bore kirke på Jæren, ble kjæresten Trond Flaa pekt ut som mistenkt i saken. Etter hvert ble han siktet for drap.

Før jul ønsket politiet å ta ut tiltale i saken, men Riksadvokaten sa nei. Riksadvokatens begrunnelse var at bevisene ikke var gode nok til at Tinas kjæreste ville bli dømt i retten.

Tinas mor, Torunn, Austdal Rasmussen, har hele tiden støttet datterens kjæreste. Hun tror ikke at han er drapsmannen. Flaa har vært i jobb etter at han ble siktet og har fått hjelp i omgangskretsen til å takle siktelsen. Men som politiets mistenkte har mannen levd med drapsstempelet, noe som har vært en stor belastning for ham.

På en pressekonferanse i Stavanger i dag sa han at han vil gå til erstatningssak mot myndighetene etter det han har vært gjennom. Det er uklart hva slags erstatningssum han vil kreve.

MISTENKT: Trond Flaa ble pekt ut som mannen som drepte Tina av politiet.
DREPT:</B> Tina Jørgensen ble funnet drept ved Bore kirke 26.oktober 2000. Drapsmannen er enda ikke tatt. Tinas kjæreste er den eneste som har vært siktet i saken.