Tinas mor: – Viktigst at rett drapsmann blir tatt

Tina Jørgensens mor er fortvilet.

Tina Jørgensen ble funnet i kummen på parkeringsplassen utenfor Bore Kirke i Rogaland.
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Tina Jørgensen ble funnet i kummen på parkeringsplassen utenfor Bore Kirke i Rogaland. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Saken mot de fire mennene som har vært siktet for drapet på Tina Jørgensen ble i dag henlagt av Riksadvokaten, og de fire mennene ble totalt renvasket.

De fire ble siktet etter at politiet fikk tilgang til et lydopptak hvor en av dem knyttet seg og kameratene til drapet. Nå slår politiet fast at forklaringen ikke stemte.

Mor til Tina Jørgensen sier hun ikke kan forstå hvordan noen kan tilstå drapet på datteren og ikke ha gjort det.

- Men det viktigste må være at rett drapsmann blir tatt, sier hun.

- Jeg er fortvilet, lei meg, og det er mange tanker som skal fordøyes, sier Tina Jørgensens mor Torunn Austdal Rasmussen til NTB.

Til Dagbladet sier hun at hun er helt tom.

Hun hadde nettopp fått vite at Riksadvokaten har besluttet å henlegge etterforskningen mot de fire mennene som siden i fjor høst har vært siktet for drapet på datteren, eller medvirkning til drapet. Verken politiet eller Riksadvokaten mener de fire kan mistenkes å ha hatt noe med drapet å gjøre.

- Jeg skjønner egentlig ikke at noen tilstår og ikke har gjort det. Dette ble ikke som jeg hadde tenkt for ett år siden, men det viktigste må være at rett drapsmann blir tatt, sier Rasmussen til NTB.

Tina Jørgensen var 20 år gammel da hun forsvant 24. september 2000, og ble funnet død en drøy måned senere.

(NTB/Dagbladet)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer