Tinas pappa frykter hun er drept

STAVANGER (Dagbladet): Tinas far, Oddvar Jørgensen, frykter at datteren er blitt drept. Nå ber han innstendig om at de som vet noe, melder seg og gjør slutt på uvissheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er gått tre uker siden 21-åringen forsvant sporløst fra Stavanger sentrum. Det er veldig lenge for ei jente som alltid har vært skikkelig. - Jeg tror ikke at datteren min er i live. Jeg tror hun er tatt av dage, sier pappa Jørgensen. Uansett hva som har skjedd, må faren Oddvar få visshet om hvor «solstrålen» hans er blitt av. Derfor ber han innstendig om at alle som fortsatt vet noe, går til politiet. - De kan godt tipse anonymt, det viktigste er å finne henne. Vi må få en slutt på uvissheten. Det verste er å ikke vite noe.

God støtte

Jørgensen er skilt fra Tinas mor, og Dagbladet besøker faren i hans velstelte leilighet på Hinna i Stavanger. Han henter et bilde av Tina og viser familieportrettene som står oppstilt på veggseksjonen. For ti år siden døde deres eldste datter, Ann-Elin. Nå frykter han at yngstejenta også er borte for alltid. En nesten umulig tanke for en far. - Det er forferdelig tungt. Men jeg har utrolig god støtte fra familie, venner og naboer. Det er folk oppom her nesten hver kveld. Jeg er heldig som har så gode venner, sier han.

Færre tips

Jørgensen har vært ute på leting sammen med venner, men det er egentlig lite han kan gjøre. Ventingen og maktesløsheten sliter hardt på. Politiet får stadig færre tips, og de etterlyste personene melder seg ikke. Etterforskerne har varslet at de ikke kan holde det samme trøkket oppe til evig tid. En dag er det kanskje ikke mer de kan gjøre. - Ja, jeg frykter at nettopp det vil skje. Men det må ikke skje. De som vet noe, må melde seg, sier Oddvar Jørgensen. Tina Jørgensen ble sist sett i Vågen da hun tok farvel med sin kjæreste litt før klokka 02.00. Seinere ble det gjort flere observasjoner av personer som liknet på Tina nær Bybrua, men andre spor finnes ikke. Politiet etterlyser fortsatt en stor, skjeggete mann i en bil ved Bybru-tunnelen og alle lyshårete kvinner som var i dette området i det aktuelle tidsrommet. HÅPER: Oddvar Jørgensen har fortsatt minnene - og håpet om at datteren Tina fortsatt er i live et sted.