ARMS DEALER: Tinder-profilen til Lauren går sin seiersgang på nettet. Selv forklarer hun at hun bruker humoren som terapi etter at hun mistet en arm i en trafikkulykke for ett år siden. Foto: Privat
ARMS DEALER: Tinder-profilen til Lauren går sin seiersgang på nettet. Selv forklarer hun at hun bruker humoren som terapi etter at hun mistet en arm i en trafikkulykke for ett år siden. Foto: PrivatVis mer

Tinder:

Tinder-profilen til Lauren (20) går verden rundt

Har valgt å takle tapet med en god dose humor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 20 år gamle Lauren fra San Diego i California mistet den ene armen i en ulykke for omlag ett år siden.

Men i stedet for å la det ødelegge livet hennes, har hun valgt å takle tapet med en god dose humor.

Det speiles blant annet i profilen hennes på datingappen Tinder. Teksten går nå sin seiersgang over hele verden.

- Morsomt

Som yrke har hun oppgitt «arms dealer» (våpenhandler) som et åpenbart ordspill på den manglende armen, og hun har rangert følgende karakteristikker ved seg selv:

  • Ansikt: 10/10
  • Kropp: 9/10
  • Personlighet: 20/10
  • Armer: 1/2

Ifølge BuzzFeed har mange gitt uttrykk for at de får dårlig samvittighet av å le av profilteksten hennes. Det synes hun bare er tull.

- Jeg synes det er morsomt at folk flirer av teksten min. Det var tross alt jeg som skrev den, sier hun.

- Skåret rett av

Selv om Lauren i dag trives med den hun er, er det bare tilfeldigheter som gjør at hun i det hele tatt er i live.

- Jeg mistet kontroll på mopeden i ganske høy hastighet, og traff autovernet. Jeg fløy av mopeden og traff et skilt. Armen min ble skåret rett av, og jeg var bevisst hele tiden, forteller hun.

TINDER-DATE: Mennene rømmer når hun dukker opp i tjukkasdrakt. Video: Simple Pickups / Youtube Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Men heldigvis var det en politimann på stedet som nettopp hadde lært hvordan han skulle forbinde sår og stoppe blødninger.

Han reddet livet hennes.

Til å begynne med syntes hun det var vanskelig å takle fleiping og vitser om den manglende armen hennes, men dette endret seg da hun selv begynte å bruke humor og sosiale medier som terapi.

Hun har en stadig økende følgerskare på både Twitter og Instagram.

- Lenge synes jeg ikke det var greit med vitser, men så begynte jeg å fortelle vitser selv. Det hjalp meg på en måte. Jeg tror ikke folk er så vant til det, og det er mange som sender meg meldinger og sier at bildene og innleggene mine hjelper dem med et tilsvarende tap, sier hun.