<strong>TREKKES:</strong> 65 500 bokser med 250 milliliter sjokomelk med best før stempel 18. juni i år trekkes tilbake. Årsaken er at de kan smake kaffe.
Foto : Sara Estiri / Dagbladet
TREKKES: 65 500 bokser med 250 milliliter sjokomelk med best før stempel 18. juni i år trekkes tilbake. Årsaken er at de kan smake kaffe. Foto : Sara Estiri / Dagbladet Vis mer

Tine trekker 65 500 bokser med sjokomelk

Kan inneholde iskaffe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 65 500 bokser med Tine-produktet sjokomelk kan ha fått en smak av kaffe. Tine har har valgt å trekke hele partiet, melder VG.

- Det gjelder en dagsproduksjon av 250 milliliter-bokser med best før-stempel 18. juni. Fredag valgte vi å tilbaketrekke all produksjon, sier pressevakt Veronika Skagestad i Tine til Dagbladet.

Hun sier de jobber ut i fra en teori om at har kommet rester fra en iskaffeproduksjon i sjokomelk-boksene, og at det er grunn til at det kaffesmak av den.

- Vi tror ikke hele partiet er påvirket, men velger å trekke alt i tilfelle, sier hun.

Det som i praksis skjer er at alle butikkene som selger produktet får beskjed om å ikke selge sjokomelk-boksen, samt at Tine holder resterende bokser igjen på lager.

De små sjokomelk-boksene er vanligvis en favoritt hos barna. Tine beklager.

- Vi synes alle kvalitetsbrister er uheldige. Heldigvis er det snakk om små mengder her og det vil i tilfelle gi en smak av kaffe, men det er ikke helseskadelig, understreker hun.

Tine har mottatt cirka 20 reklamasjoner på produktet, ifølge Skagestad. De som ønsker sjokomelk med kaffesmak-pengene sine tilbake kan fylle ut et reklamasjonsskjema som finnes tilgjengelig på Tines hjemmesider, opplyser Skagestad.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer