Tine trekker reklamevideo med kjent innvandringsmotstander

Lynrask reaksjon fra meierigiganten.

TREKKES: 
- Filmen vil ikke bli vist mer på TV i den nåværende versjonen, sier pressevakt Øystein Syrstad i Tine om reklamefilmen som dette bildet er hentet fra.
TREKKES: - Filmen vil ikke bli vist mer på TV i den nåværende versjonen, sier pressevakt Øystein Syrstad i Tine om reklamefilmen som dette bildet er hentet fra. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Få minutter etter Dagbladet skrev at den profilerte innvandringsmotstanderen Jan Høeg (89) fronter Tines nye reklamevideo for kulturmelk, var Tines pressevakt Øystein Syrstad på tråden med enda en nyhet:

Meierigiganten trekker nå reklamen med Høeg, som er pressetalsmann og nestformann i Folkebevegelsen mot innvandring (FMI).

Beklager sterkt - Tine beklager naturligvis sterkt at det i en av våre reklamefilmer blir brukt en skuespiller som er tilknyttet en organisasjon som ikke er forenlig med våre verdier. Sammen med reklamebyrået Try har vi gjort en for dårlig jobb med å sjekke skuespillerne, sier Syrstad til Dagbladet.

Videoen hvor Høeg bidrar, avsluttes med strofen «Slike gutter det vil gamle Norge ha».

- Sammen med reklamebyrået Try har vi gjort en for dårlig jobb med å sjekke skuespillerne, sier Syrstad til Dagbladet.

Jobber på spreng Nå ser det ikke ut til at videoen blir vist flere ganger i beste sendetid på TV.Etter å ha jobbet på spreng for å utforme et budskap, kunne Syrstad i sju-tida fortelle Dagbladet at Tine nå dropper flere visninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer