<strong>AVVISTE GRUPPESØKSMÅL:</strong> Gruppesøksmålet mot Reitan Servicehandel, der 27 franchisetakere hadde gått til søksmål med erstatningskrav i forbindelse med en rekke rabatt- og bonusordninger, er avvist av Oslo tingrett. Her er Magnus Reitan, administrerende direktør i Reitan Servicehandel, fotografert i en 7-eleven-kiosk. 
Foto: Morten Holm / SCANPIX
AVVISTE GRUPPESØKSMÅL: Gruppesøksmålet mot Reitan Servicehandel, der 27 franchisetakere hadde gått til søksmål med erstatningskrav i forbindelse med en rekke rabatt- og bonusordninger, er avvist av Oslo tingrett. Her er Magnus Reitan, administrerende direktør i Reitan Servicehandel, fotografert i en 7-eleven-kiosk. Foto: Morten Holm / SCANPIX Vis mer

Tingretten avviste gruppesøksmål mot Reitan

Avviste erstatningskrav fra 27 tidligere drivere av Narvesen- og 7-Eleven-kiosker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Oslo tingrett har avvist et søksmål om erstatning som 27 tidligere drivere av Narvesen- og 7-Eleven-kiosker har anlagt mot Reitan Servicehandel.

Saksøkerne hadde i flere år drevet kioskene som franchisetakere hos Reitan, og deres erstatningskrav gjaldt en rekke rabatt-, bonus- og tilbakebetalingsordninger som Reitan hadde sikret seg etter forhandlinger med vareleverandørene. Retten har i flere runder bedt om dokumentasjon om det faktiske og rettslige grunnlag for søksmålet.

På bakgrunn av det foreliggende, avsa Oslo tingrett 29. mai en kjennelse om at søksmålet er avvist i henhold til tvistelovens paragraf 35.

Reitans prosessfullmektig er tilkjent sakskostnader på til sammen 375.000 kroner.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer