Tingretten: lærer tilsto voldtekt av stedatter

- Jeg har ødelagt livet hennes og jeg har ødelagt livet mitt.

TILSTO: Barneskolelæreren tilsto å ha voldtatt stedatteren fra hun var 10 år, da han møtte i  Tønsberg tingrett torsdag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt,  NTB Scanpix.
TILSTO: Barneskolelæreren tilsto å ha voldtatt stedatteren fra hun var 10 år, da han møtte i  Tønsberg tingrett torsdag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt,  NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En 40 år gammel barneskolelærer erkjente straffskyld for å ha begått overgrep mot stedatteren da han møtte i Tønsberg tingrett torsdag.

Mannen er foruten voldtekten mot jenta under 14 år også tiltalt for å begått overgrep mot stedatterens venninner, skriver NRK.

Mens mannen erkjente skyld for overgrepene og filminger mot stedatteren, nektet han straffskyld for å ha begått seksuelle handlinger mot venninnene.

Han skal også ha filmet en jente i dusjen.

- Jeg har ødelagt livet hennes og jeg har ødelagt livet mitt, sa mannen da han forklarte seg om voldtektene i retten .

- Det jeg har gjort er helt forferdelig. Jeg har prøvd å tenke på hvordan det kunne skje. Det har jeg enda ikke skjønt. Jeg har bedt om hjelp til å forstå hvordan dette kunne skje, sa mannen ifølge Sandefjords Blad.

Stedatteren var ti år da overgrepene mot henne skal ha startet for to år siden.

(NTB).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer