Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tippekunder fikk premiepengene tilbake

Har fått tilbake premiepengene Norsk Tipping hadde trukket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Lørdag ettermiddag hadde spillkunder over hele landet endelig fått tilbake premiepengene som Norsk Tipping hadde trukket tilbake like fort som de ble betalt ut.

- Pengene er nå betalt tilbake. Om lag 7.000 kunder som spilte på oddsen og tipping ble rammet. Til sammen er det snakk om premier på om lag 4,6 millioner kroner, sier pressetalsmann Magne Vikøren i Norsk Tipping til NTB.

Betalingsproblematikken fra torsdag kveld var en følgefeil fra dataproblemene på tirsdag.

- Følgefeilen gjaldt trolig bare noen få kunder, men for å være helt sikre trakk vi alle premiepengene tilbake, sier Vikøren.

Utbetalingskaoset føyer seg inn i en hel rekke av problemer hos Norsk Tipping denne uken. Tirsdag førte tekniske problemer til at både Extra- og Keno-trekningene ble avlyst. Keno-trekningene torsdag, fredag og lørdag måtte også kanselleres og først søndag skal alt være i orden igjen.

- Keno skal være oppe å gå igjen på søndag, sier Vikøren, som er lei for problemene Norsk Tipping har skapt for kundene denne uka.

- Det er mange som bryr seg om Norsk Tipping, men dermed har vi også et ansvar. Vi beklager problemene dette har skapt, sier Vikøren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media