Tippelag i million-krangel

Et tippelag på Karmøy har røket i tottene på hverandre etter at de fikk full klaff og vant 4,9 millioner kroner. Nå nekter han som leverte inn vinnerkupongen å dele premien med arbeidskameratene sine.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tippelaget jobber sammen på Hydro Marine Aluminium. Fire i tippelaget betalte ikke innsatsen for Lotto-kupongen før trekningen. De regnet med at det var greit å betale for den faste kupongen i ettertid.

Men femtemann som la ut 675 kroner for femukerskupongen er av en annen oppfatning.

Står på sitt

Han hevder hardnakket at kupongen er hans, og ikke tippelaget sin. Til sitt forsvar sier han til Haugesunds Avis at han purret på betalingen fra kollegene, men at de likevel ikke betalte.

Da Norsk Tipping ringte den registrerte vinneren med gladnyheten etter trekningen, sa han at kupongen tilhørte et tippelag. Når de andre på jobben så gjør krav på sin andel av milliongevinsten har den unge sveiseren som leverte kupongen endret mening.

Foreslår forlik

Et av tippelagets medlemmer har snakket med han som leverte inn vinnerkupongen.

Hun foreslår at ettbarnsfaren som leverte og betalte tippelagets kupong beholder 2,5 millioner kroner, mens de fire andre deler resten av premiepotten, skriver Haugesunds Avis.

Det blir 600 000 på hver. Foreløpig har ikke den unge sveiseren gått med på forslaget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer