Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tippeligaspiller pågrepet på hasj-farm

- Markant lukt av marihuana i leiligheten, sier politiet.

RISIKERER TI ÅRS FENGSEL: De seks personene er siktet for en grov narkotikaforbrytelse etter straffeloven §162 2. ledd.
RISIKERER TI ÅRS FENGSEL: De seks personene er siktet for en grov narkotikaforbrytelse etter straffeloven §162 2. ledd. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet slo sist fredag til mot en leilighet på Oslos østkant. I leiligheten fant de 800-900 gram marihuana, 38 cannabisplanter samt toppskudd som var klippet av og hengt til tørk.

Seks personer ble pågrepet, blant dem en norsk eliteseriespiller, skriver VG.

- Det er snakk om en betydelig mengde narkotika, og inne i leiligheten var det en markant lukt av marihuana, sier etterforskningsleder John Roger Lund ved seksjonen for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt til avisa.

Den siktede fotballproffen har i avhør forklart at han bare var på besøk i leiligheten og ikke bor der til vanlig. I folkeregisteret står han imidlertid oppført på adressen.

De seks personene er siktet for en grov narkotikaforbrytelse etter straffeloven §162 2. ledd.

Grov narkotikaforbrytelse straffes med fengsel inntil 10 år. Ved avgjørelsen av om overtredelsen er grov, skal det særlig legges vekt på hva slags stoff den gjelder, kvantumet og overtredelsens karakter.

- Et av rommene i leilighetene var innredet som en rein plantasje, med varmelampekoblinger og annet utstyr, sier Lund til Dagbladet.

Ingen av de siktede har erkjent å ha gjort noe straffbart. De ble avhørt fredag og løslatt lørdag. De pågrepne er i 20- og 30- årene. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media