Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tippepenger tilbake i dag

Norsk Tipping lover at spillkundene skal få pengene de har krav på i løpet av dagen.

SPILLKLUSS: Norsk Tipping har hatt store tekniske problemer de siste dagene. Problemene skal ifølge selskapet nå være løst. Foto: NINA HANSEN, Dagbladet
SPILLKLUSS: Norsk Tipping har hatt store tekniske problemer de siste dagene. Problemene skal ifølge selskapet nå være løst. Foto: NINA HANSEN, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Norsk Tipping lover at spillkundene som fikk trukket tilbake premiene like fort som de ble betalt ut, skal få pengene de har krav på i løpet av lørdagen.

- Pengene blir utbetalt i løpet av lørdag. Betalingsproblematikken var en følgefeil fra dataproblemene på tirsdag. Følgefeilen gjaldt trolig bare noen få kunder, men for å være helt sikre trakk vi alle premiepengene tilbake, sier pressetalsmann Magne Vikøren i Norsk Tipping til NTB.

Tok ut 4,6 millioner

Til sammen dreier det seg om 700 premier og utbetalinger på 4,6 millioner kroner som først ble satt inn, så tatt ut.

Dette gjelder alle som vant i tipping torsdag.

Utbetalingskaoset føyer seg inn i en hel rekke av problemer hos Norsk Tipping denne uken. Tirsdag førte tekniske problemer til at både Extra- og Keno-trekningene ble avlyst.

Keno tilbake søndag

Keno-trekningene torsdag, fredag og lørdag måtte også kanselleres og først søndag skal alt være i orden igjen.

- Keno skal være oppe å gå igjen på søndag, sier Vikøren, som er lei for problemene Norsk Tipping har skapt for kundene denne uka.

- Det er mange som bryr seg om Norsk Tipping, men dermed har vi også et ansvar. Vi beklager problemene dette har skapt, sier Vikøren. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media