Tips om flere mulige åsteder

Politiet i Skien har fått flere tips om aktuelle steder å lete etter savnede Gry Hosein. Samtidig leter etterforskere fra Kripos etter tekniske spor etter et mulig åsted i grillkjøkkenet til ekteparet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet startet i går søk etter Gry Hosein i et grustak i nærheten av Geiteryggen flyplass utenfor Skien, etter at en kvinne mente å ha sett ekteparets bil i nærheten.

I dag fortsetter letingen for fullt i grustaket. Ifølge TV2.no fikk politiet inn flere tips i går om observsjoner av Hoseins røde Opel Kadett. Tipsene skal ha gitt politiet informasjon om flere mulige åsteder som kan bli gransket i løpet av dagen.

Tekniske etterforskere fra Kripos bistår nå politiet i Skien i jakten på spor i forsvinningssaken. Blant annet går de nøye gjennom ekteparets bolig, arbeidssted og bil. Politiet omtaler konsekvent saken som et drap. Men fortsatt mangler de både lik og spor.

I dag sender Gamal Hoseins forsvarer, advokat Jan Erik Granmo, en påkjæring av gårsdagens fengsling til lagmannsretten. Etter det Dagbladet erfarer, vil ikke fengslingsspørsmålet bli avgjort i dag.