- Tipsene har kjølnet

Svensk politi håper tv-program kan gi svar i Ville-saken.

FÅ SPOR: Ulf Morten Aune har fortsatt ikke fått klarhet i hva som skjedde med Ville. Foto: Håkon Eikesdal/Dagbladet
FÅ SPOR: Ulf Morten Aune har fortsatt ikke fått klarhet i hva som skjedde med Ville. Foto: Håkon Eikesdal/DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Før helgen sa svensk politi til Dagbladet at de hadde fått inn flere tips i Ville-saken. Men over helgen har flere av disse tispene blitt kalde.

Forsvant
Fortsatt er det uklart hva som har skjedd med det spedbarnet som bare levde noen få timer etter fødselen. Det døde spedbarnet ble lagt i en kiste av foreldrene.
Deretter ble kisten brakt fra Karolinska sjukhuset til et hus noen få meter ved Bromma kirke. Da foreldrene skulle legge noe i kisten på mandag ble det oppdaget at kroppen var borte.
Torsdag arrangerte Stockholms-politiet en pressekonferanse sammen med foreldrene, i håp om å få tips fra publikum som kan bidra til å oppklare den mystiske saken.

- Flere av tipsene har kjølnet nå, vi er i samme situasjon som før helgen, sier Sjefen for Kriminalenheten i Västerort Magnus Sallrot til Dagbladet.

Tekniske undersøkelser
Nå håper politiet at de tekniske undersøkelsene kan gi svar.
- Vi har hatt teknikere som gjorde undersøkelser i området ved kirkegården. Vi håper fortsatt på tips og at undersøkelsene av kisten kan gi svar, sier etterforskningsleder Pontus Oscarsson til Dagbladet.

Et av tipsene politiet fikk gikk ut på at noen hadde sett en person i nærheten av Bromma kirke som oppførte seg mistenkelig.
- Vi søkte i området med likhunder men fant ingenting.

Håper på tips etter tv-program
Nå håper politiet at onsdagens program av Etterlyst kan øke tipsmengden.
- Vi har håp om å få flere tips etter programmet, sånn pleier det ofte å være.

Faren, norske Ulf Morten Aune stilte opp for Etterlyst sist fredag i ett innslag som skal dreie seg om Ville.
- Vi er redde for at det blir glemt og det skjer fort. Vi håper at noen har sett noe men sjansen er jo liten for det, sa han til Dagbladet på fredag.