Tipsene tørker ut

To uker etter at Benedicte Iversen (28) forsvant, har politiet sjekket ferdig de heteste tipsene i saken. Nå er tipsflommen i ferd med å tørke helt ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

15 dager etter at hun ble borte etter en handletur på 7-Eleven i Hegdehaugsveien i Oslo, leter etterforskerne fortsatt etter svaret.

- Uansett hvor mye vi vrir og vender på opplysningene, kommer vi ikke lenger. Dessverre, sier politiinspektør Gunnar Larsen ved Oslo politidistrikt.

Etterforskerne har nå gått gjennom de mest interessante av de totalt 200 tipsene som er kommet inn. I går startet arbeidet med å sjekke «andresorteringen».

- Tipstilgangen er mer eller mindre tørket ut, sier Larsen.

Logger fra mobiltelefonene til personer i kretsen rundt Benedicte kommer fortløpende inn til politiet. Hittil har de ikke hjulpet etterforskerne nærmere en løsning. Kontroll med tog-, fly- og båtavganger den dagen Iversen forsvant, har heller ikke gitt spor.

- Det er mulig å ta tog uten å bli registrert, men ut fra våre undersøkelser er det ingenting som tyder på at hun har reist noe sted, sier politiinspektør Larsen.