Politiet advarer:

Tipset om halloweenfester med over 100 deltakere

Ber foreldrene gripe inn.

VIL BRYTE INN: Politiet i Agder sier klart i fra om at de vil stoppe festene, men kommer også med en klar oppfordring til foreldre. Illustrasjonsfoto: NTB
VIL BRYTE INN: Politiet i Agder sier klart i fra om at de vil stoppe festene, men kommer også med en klar oppfordring til foreldre. Illustrasjonsfoto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Agder har fått tips om at ungdommer planlegger store fester, med over 100 deltakere i helga.

Det skriver Agderposten.

SKREKKSCENARIO: Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad svarte på folkets spørsmål om coronapandemien. Vis mer

Nå ber politioverbetjent Torbjørn Trommestad foreldre om å prate med ungdommene sine, og gir klar beskjed om at de vil gripe inn, skriver avisa.

- Vil feste tungt

- Det er en del ungdommer som har tenkt å feste tungt i helga og som har leid seg lokaler i litt grisgrendte strøk. Når antallet er så mange som over hundre personer, så er det potensielt veldig vanskelig å spore et eventuelt smittetilfelle, sier Trommestad til Agderposten.

På Agder-politiets nettpatruljesider på Facebook advarer mot det samme.

- Nå får vi inn mange tips om ungdom som planlegger store private fester i halloween-helgen. Vi får også meldinger om ungdom som planlegger uro i bybildet, skriver politiet.

Ber foreldre ta grep

De kommer også med en klar oppfordring til foreldre:

- Det er du som forelder som er den viktigste forebyggeren. Vi hvor ungdommen din er og hvem han eller hun er sammen med. Har du mulighet, kjør og hent ungdommen din selv om det blir seint. Snakk og samarbeid med andre foreldre, skriver politiet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer