«Tiss med utsikt» på Hamar

Karset Aktivitetsgård byr på en ny og kreativ attraksjon ute i åkeren på Hamar.

NYTER: Bjørn-Magne Broen laget en attraksjon for menn på Karset Aktivitetsgård. Foto: Karset Aktivitetsgård / NTB
NYTER: Bjørn-Magne Broen laget en attraksjon for menn på Karset Aktivitetsgård. Foto: Karset Aktivitetsgård / NTB Vis mer
Publisert

Bjørn-Magne Broen var i det kreative hjørnet da det nye mikrohuset på gården stod ferdig i høst.

Han ønsket å lage en skikkelig «mannfolk-attraksjon» for turistene som skal leie huset, og snekret en ramme rundt et pissoar, som ble plassert ute i åkeren, rett utenfor stuevinduet.

- Ved utendørs-pissoaret kan man senke skuldrene, nyte den fantastiske utsikten og la tankene fly, mens man gjøre sitt fornødne.

- Vi skulle selvsagt hatt et norsk navn på attraksjonen, men for ordlydens skyld landet vi på det engelske navnet «Pee with a view», smiler Bjørn-Magne.

Det nye mikrohuset er bygd for barnefamilier og besteforeldre som ønsker å oppleve en gårdsferie i et litt mindre format.

- Vi er også i gang med å innrede et anneks der man kan ligge i en stor, høy seng og se ned på kaniner og høner, forteller datter og daglig leder, Stine Karset Broen.

Karset Aktivitetsgård ligger idyllisk til på Ingeberg i Hamar, og er en ren familiebedrift bestående av en sykepleier, lærer, ernæringsfysiolog og videograf.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer