Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tisset på mor

En Asker-mann i 40-åra er dømt for å ha tisset på moren sin mens hun sov.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter en fuktig bytur i november i fjor skal mannen ha tatt feil av toalettet og morens soverom. Han var i kraftig rus, og endte opp med å tisse på sin sovende og handikappede mor. Etter denne episoden tok moren seg en tur i handikapbilen sin. Da hun kom tilbake til huset, sto sønnen der med en øks i hendene. Han rakk å knuse den ene lykta på bilen før politiet kom, skriver Budstikka.no.

Asker-mannen ble dømt til 75 dagers fengsel. Fordi mannen lider av en leversykdom, behøver han bare å sone 30 av de 75 fengselsdagene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling