Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Titusener hyllet dronningmoren

Britenes høyt elskede dronningmor fikk i alle fall ett av sine ønsker oppfylt på 100-årsdagen sin. Som alle andre 100-åringer i landet fikk hun gratulasjonstelegram fra dronningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er nemlig noe hun har gledet seg til lenge. Dronning Elizabeths personlige postmann Tony Nicholls fikk det ærefulle oppdraget å overlevere kortet, som ved siden av standardhilsenen som alle 100-åringer får, inneholdt en personlig gratulasjon fra datteren.

Noen minutter senere kom hovedpersonen selv ut fra boligen sin Clarence House i London sentrum. Sammen med yndlingsbarnebarnet prins Charles kjørte hun i en åpen landauer den korte veien opp til Buckingham Palace for å spise lunsj sammen med den nærmeste familien - døtrene, barnebarn og oldebarn.

Titusenvis av begeistrede briter og turister omkranset paradegaten The Mall for å hylle kongefamiliens mest populære medlem.

Enkelte hadde troppet opp allerede i går morges for å sikre seg god utsikt til den historiske begivenheten. Før lunsjen hilste jubilanten folkemengden fra balkongen på Buckingham Palace sammen med døtrene, dronning Elizabeth og prinsesse Margareth, og deretter med resten av kongefamilien.

(NTB)

HYLLET: Dronningmoren ble hyllet og lot seg hylle i London i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media