Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tivoli-ansatt funnet med store hodeskader

En 57 år gammel mann fra Østfold er funnet bevisstløs med store hodeskader på Hellerudsletta i Akershus. Politiet etterforsker saken som en kriminell handling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble funnet ved 8-tida i morges ved et tivoli på Hellerudsletta. Mannen arbeider for tivoliet, som er satt opp i forbindelse med et stor familiemesse som åpner på sletta i morgen.

Messen åpnes av Kong Harald klokka 14.

- Funnet av mannen får ingen konsekvenser for gjennomføringen av messa, sier pressetalsmann Odd Kjell Skjegstad i Norges Vel, som arrangerer messen By og Land 2000.

- Vi kommer nok til å måtte holde deler av området avsperret i morgen, men først og fremst rundt tivoliet, sier politiadvokat Bjørn Arne Tronier til Dagbladet.no.

Mannen bodde i en campingvogn som var plassert på messeområdet, og ble funnet utenfor denne vogna.

Etterlyser vitner

- Har dere funnet noe som kan ha vært brukt til å slå mannnen?

Nei, ikke foreløpig, og vi vet ikke hvordan han er påført skadene. Vi vet bare at han ikke kan ha påført seg dem selv.

Omlag 10 etterforskere arbeider med saken. Foreløpig har ikke Romerike politidistrikt bedt om bistand fra Kripos. Et større området er sperret av og saumfares av kriminalteknikere.

- Vi har gjennomført en foreløpig rundspørring, men foreløpig har vi ikke noen opplysninger som tyder på hvem gjerningsmannen er, sier Tronier.

Den skadde har vært bevisstløs siden han ble funnet. Han ble først sendt til Sentralsykehuset i Akershus, men er senere overført til Ullevål sykehus i Oslo. Tilstanden hans betegnes som kritisk.

Politiet ber mennesker som har vært i området rundt Hellerudsletta siden i går kveld og fram til 8-tida i morges om å melde seg, slik at de kanskje kan kaste lys over saken.