Tivoli-trailer krasjet med to biler

Havnet i sjøen i Oslo. Kvinne livstruende skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To personer ble skadet i en stor trafikkulykke ved Katten i Oslo, melder Aftenposten.no. En av de to skadde er en kvinne i tredveårene som har fått livstruende skader.

En trailer skal ha kollidert med to andre kjøretøy, før trailerens trekkvogn havnet i sjøen ved Mosseveien. Hengeren ble stående igjen ved veien.

To personer i traileren, som kjørte utstyr for et tivoli, kom seg ut før traileren ble stående delvis i vannet. Ingen av personene i vogntoget ble skadd.De skadde satt i personbilen som frontkolliderte med traileren.

Veien er stengt i begge retninger.

HAVNET I FJORDEN: Traileren på et vogntog på vei nordover på E18 på Mosseveien fikk sleng og kolliderte med en personbil på vei sørover ved Katten sør for Oslo Deretter kjørte vogntoget gjennom et gjerde og ut i vannet. To personer i vogntoget slapp fra ulykken uten skader. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
HAVNET I FJORDEN: Traileren på et vogntog på vei nordover på E18 på Mosseveien fikk sleng og kolliderte med en personbil på vei sørover ved Katten sør for Oslo Deretter kjørte vogntoget gjennom et gjerde og ut i vannet. To personer i vogntoget slapp fra ulykken uten skader. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer
Tivoli-trailer krasjet med to biler
TO TIL SYKEHUS: To to personer i personbilen (bildet) er kjørt til Ullevaal sykehus med skader.