Tivoli-vakter stjeler fra barn

Tatt på fersken av dansk avis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Uærlige sjeler fins overalt. Den danske fornøyelsesparken Tivoli er intet unntak. Her har personalet falt for fristelsen til å stjele for tusenvis av kroner i kontanter, og det fra barn, ifølge BT.

Medarbeidere på prøve

Den siste uken har den danske avisen avslørt at det fins utro tjenere ved Tivoli i København. BT har gjennom uken levert tilsammen åtte barnelommebøker til vakter og diverse ansatte ved Tivoli. I lommebøkene lå det kontanter til en verdi av mellom 400 og 1000 kroner.

- Hei, jeg har funnet denne, kan du levere den til rette vedkommende, var beskjeden BTs medarbeidere ga til vakter og andre medarbeidere ved Tivoli når de ga fra seg lommebøkene.

Medarbeiderne forklarte hver gang at de hadde funnet lommeboka i parken.

- Ja, takk skal du ha, var beskjeden de fikk fra Tivoli-ansatte, som lovet å levere lommebøkene til hittegodsavdelingen

Fem av åtte forsvant

Resultatet er svært nedslående for Tivolis del. Bare tre av de åtte lommebøkene fant veien til hittegodsavdelingen, som ligger like ved parkens inngang.

UTRO TJENERE: Københavns stolthet, Tivoli, sliter med utro medarbeidere. Foto: Scanpix
UTRO TJENERE: Københavns stolthet, Tivoli, sliter med utro medarbeidere. Foto: Scanpix Vis mer

De siste fem lommebøkene fant aldri veien til hittegodsavdelingen. Den eneste mulige løsningen er at de, og pengene, er havnet i de ansattes egne lommer, ifølge BT.

Avisen jakter fortsatt på de fem savnede lommebøkene, men foreløpig er de sporløst forsvunnet, sist sett i hånda til en ansatt ved parken-