TRØSTER HVERANDRE: Elever trøster hverandre etter skyteepisoden ved Chardon High School i småbyen Chardon i delstaten Ohio i går.  Foto: Warren Dillaway / Ashtabula Star Beacon / AP / Scanpix
TRØSTER HVERANDRE: Elever trøster hverandre etter skyteepisoden ved Chardon High School i småbyen Chardon i delstaten Ohio i går. Foto: Warren Dillaway / Ashtabula Star Beacon / AP / ScanpixVis mer

T.J. Lane (17) sier han angrer etter skoledrapene

I dag døde enda ett av de fem ofrene etter skoleskytingen i Ohio i går morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet). I dag morges ble Russel King jr. (17) erklært hjernedød, melder AP. Det betyr at enda ett av de fem ofrene etter den grufulle skoleskytingen på Chardon High School er død.

I går døde Daniel Parmertor etter skadene han pådro seg i kantina på skolen tidlig mandag morgen. Tre andre elever blir fortsatt behandlet på sykehus med tildels svært alvorlige skader, ifølge CNN.

Politiet har så langt ikke navngitt den mistenkte drapsmannen, men mange studenter har utpekt og navngitt en tidligere medelev.

- Et mobbeoffer Den mistenkte som av flere vitner og ett av skuddofrene beskrives som T.J. Lane (17), ble pågrepet i nærheten av sin egen bil et lite stykke utenfor skoleområdet kort tid etter skytingen i går morges. Som Dagbladet skrev i går omtales han av flere medelever som et mobbeoffer.

Ifølge en elev ved skolen kan den mistenkte ha varslet om skoleskytingen på Twitter allerede søndag kveld.

- Jeg tror han sa at han skulle ta med et våpen på skolen, men det var ingen som trodde på ham, sier studenten Evan Erasmus til CNN.

- En forvirret ung mann 17-åringen skal etter planen fremstilles for fengsling senere i dag. Advokat Bob Farinacci som repesenterer Lake, sier til WKYC News at hans klient angrer på de fatale skuddene.

- Han er veldig, veldig redd og svært angrende, sier advokaten til nyhetskanalen.

ANGRER: Bilde av den antatte gjerningsmannen T.J. Lane, som er mistenkt for å ha drept to og skadet tre i skoleskytingen i Chardon i Ohio i går morges. Foto: Karen Bleier / AFP / Scanpix
ANGRER: Bilde av den antatte gjerningsmannen T.J. Lane, som er mistenkt for å ha drept to og skadet tre i skoleskytingen i Chardon i Ohio i går morges. Foto: Karen Bleier / AFP / Scanpix Vis mer

- Han er en forvirret ung mann akkurat nå, og svært opprørt, sier advokatene til nyhetskanalen.

De fem ofrene etter skoleskytingen var alle studenter ved Lake Academy alternative School i Chardon. De satt og ventet på bussen dit da de fatale skuddene falt i kantina på Chardon High School. Skytinga skjedde i det skoledagen var i ferd med å begynne i den lille byen.

Chardon er en småby øst for Cleveland.  Ifølge Channel 12 News går det rundt 1150 studenter på skolen der skytingen fant sted.

SORG: Chardon High Scool sørger i dag etter tapet av to elever. Foto: Mark Duncan / AP / Scanpix
SORG: Chardon High Scool sørger i dag etter tapet av to elever. Foto: Mark Duncan / AP / Scanpix Vis mer