Tjener flesk - kvinner i harnisk

- De frykter at mennene deres skal se meg, forklarer 29-åringen.

HÅVER INN: Tobarnsmora tjener flesk på sin nye geskjeft, men møter på motstand fra anonyme, falske kontoer. Foto: SWNS/NTB
HÅVER INN: Tobarnsmora tjener flesk på sin nye geskjeft, men møter på motstand fra anonyme, falske kontoer. Foto: SWNS/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tobarnsmora hevder hun gikk fra å leve for en sum tilsvarende 420 norske kroner i uka, til å tjene nesten 50 000 kroner i måneden.

Det skriver lokalavisa Lancs Live, som gjengir nyhetsbyrået SWNS.

Laura Whyte (29) bor i den lille landsbyen Aberchirder, som ligger i regionen Aberdeenshire i Skottland.

- Skremmende

Etter at hun la om karrieren, hevder hun å ha møtt på motstand.

Det var i september 2021 at 29-åringen først begynte å dele bilder av seg selv på OnlyFans - og hun fikk seg fort en følgerskare, ifølge lokalavisa.

Så begynte problemene.

- Partneren min spurte meg hvorfor jeg ble så opprørt. Det er skremmende - og gjør at jeg er redd for å gå ut. Mange av meldingene kommer fra kvinner som sier at de ikke vil at mennene deres skal finne sida mi, hevder Laura overfor SWNS.

29-åringen hevder hun begynte å få meldinger i mars i år. Selv mener hun at tidspunktet for de første meldingene sammenfaller med at hun hadde promotert OnlyFans-kontoen sin på Instagram.

Tjener flesk

Tobarnsmora hevder at Instagram-kontoen hennes blir rapportert inn titt og ofte, og sier det er vanskelig å holde kontoene åpne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.