OnlyFans:

Tjener flesk på dette

Influenseren Jessica har brukt en halv million på «drømmelooken». Nå håver hun inn på OnlyFans.

MEGA-PUPPER: Jessica var misfornøyd med sine naturlige bryster. I dag er puppene hennes elleve ganger større enn en D-cup. Foto: Newsflash
MEGA-PUPPER: Jessica var misfornøyd med sine naturlige bryster. I dag er puppene hennes elleve ganger større enn en D-cup. Foto: Newsflash Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den tyske OnlyFans-modellen «Jessy Bunny» har gått gjennom fem plastiske operasjoner for å få BH-størrelse 75N (!).

Nå åpner hun opp om livet sitt i en ny dokumentar. Det skriver nyhetsbyrået Newsflash.

- Hadde hengepupper

Jessica, som hun egentlig heter, er 21 år og har hittil brukt mer enn 500 000 norske kroner på å bli en lys levende Barbie-dokke.

Hun tok sin første brystforstørrende operasjon da hun var 18 år. Selv hevder hun at de naturlige brystene hennes var ulike i størrelse og form, og at dette gjorde henne misfornøyd.

- Jeg hadde tubulære bryst, noe som betyr at jeg hadde skikkelig hengepupper, som små poser, sier Jessica ifølge nyhetsbyrået.

Ifølge Fornebuklinikken er det ganske vanlig å se tubulære eller tuberøse bryst. Det skyldes en utviklingsforstyrrelse der brystvevet er stramt, og det er manglende kjertelutvikling i hele eller deler av brystet.

- Det finnes ulike grader av tubulære byster, men den milde formen er mest vanlig, skriver de.

- En blond bimbo

Videre skriver klinikken at tubulære bryster vanligvis er smale, spisse og langstrakte i formen. I tillegg kan avstanden mellom brystene være større enn vanlig, og brystene kan ha forskjellig størrelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.