Tjener millioner på armhulehår

28 år gamle Fenella sier hun tjener åtte ganger mer på OnlyFans med kroppshår enn uten.

FREMMER KROPPSHÅR: Fenella Fox (28) tar ved flere anledninger til sosiale medier for å fremme kroppshår. Foto: Instagram/Fenellascorner.
FREMMER KROPPSHÅR: Fenella Fox (28) tar ved flere anledninger til sosiale medier for å fremme kroppshår. Foto: Instagram/Fenellascorner. Vis mer
Publisert

Den britiske influenseren Fenella Fox (28) kan smøre tjukt på skiva, etter angivelig å ha håvet inn flere millioner på sine ubarberte armer.

Ifølge sveitsiske 20 minuten tjener hun oppimot 400 000 dollar, som tilsvarer 3 986 308 norske kroner, på å poste bilder av seg selv og armhulehåret på OnlyFans.

Videre hevder Fox at hun tjener åtte ganger mer som ubarbert enn som barbert.

Hårete innhold

28-åringen deler daglig bilder og videoer av seg selv og de hårete armhulene sine i sosiale medier, i tillegg til å dele innholdet på OnlyFans.

I skrivende stund har hun 200 000 følgere og 1,5 millioner likes på TikTok. Der røper hun i en video at hun verken har barbert armhulene eller leggene på over fem år.

- Jeg hadde et ønske om å bli mer glad i kroppen min, og ville omfavne det naturlige, sier Fox til nyhetsbyrået Jam Press.

Hun forteller at hun i tillegg har vært i frivillig sølibat i nesten like lang tid, men mener det ikke har noe med kroppshårene å gjøre. Tvert imot hevder hun i sine sosiale medier at naturlig hårvekst blir tatt godt imot av menn verden over.

TJENER FLESK PÅ HÅR: Fenella Fox hevder å tjene millioner på bilder og videoer med kroppshår. Foto: Instagram/Fenellascorner.
TJENER FLESK PÅ HÅR: Fenella Fox hevder å tjene millioner på bilder og videoer med kroppshår. Foto: Instagram/Fenellascorner. Vis mer

Tjener flesk

Ved flere anledninger har britiske Fox hatt spørsmål- og svar-runder angående den noe kontroversielle livsstilen sin på Instagram og TikTok. Der svarer hun følgerne på det de måtte lure på rundt hårvekst, sivilstatus, inntekt og mer.

I et videoklipp, hvor 28-åringen viser fram armhulene og holder opp en barberhøvel, konfronterer hun en kommentar hun fikk om at «hun hadde gjort det mye bedre dersom hun hadde barbert seg»:

@fenellascorner

and those are my lowest months 😉

♬ The Journey - Sol Rising

I klippet skriver Fox at hun tidligere tjente rundt 10 000 kroner i måneden på innholdet sitt med barbert hår - mens hun med hårete armer og legger hevder å tjene rundt 80 000 kroner i måneden.

Hvorvidt den økte inntekten skyldes økt fanskare eller hår-preferanser er uvisst, men Fox legger en knapp på sistnevnte.

I en annen TikTok-post forteller Fox at hun pleide å leve på billige, slitne hosteller og at hun måtte dele rom med mange tilfeldige mennesker.

Pipa har imidlertid fått en annen lyd, forsikrer hun, og viser til at hun nå bor i en luksuriøs leilighet for seg selv.

Frigjørende

Kroppshår på kvinner har i moderne tid vært et tabubelagt tema. Tilbake i 2016 ble det stor medieomtale rundt flere kjendiser som valgte å kaste høvelen som et politisk statement. Sangeren Adele var blant annet en av dem som innrømmet at hun ikke barberer - med mindre hun skal opptre på scene i kjole.

I dag har det imidlertid blitt mer og mer vanlig å la høvelen ligge.

Influenser Fox skriver under flere TikTok-poster at hun mener hårvekst er frigjørende, og at hun ønsker å fremme femininitet og kvinners naturlig skjønnhet. I flere klipp nevner hun dessuten at folk må begynne å normalisere armhulehår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer