Alenemor levde på matkuponger:

Tjener én million i måneden

Meagan Starke (31) var en utbrent alenemor som strevde med å få endene til å møtes. Nå tjener hun flesk og trenger aldri å bekymre seg for en regning igjen.

SNUDDE TILVÆRELSEN PÅ HODET: Meagan levde på matkuponger og var raka blakk. Så fant hun en løsning som fungerte for henne. Foto: Instagram/@mysticbeinggg.
SNUDDE TILVÆRELSEN PÅ HODET: Meagan levde på matkuponger og var raka blakk. Så fant hun en løsning som fungerte for henne. Foto: Instagram/@mysticbeinggg. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Meagan Starke (31) fra Texas var i årevis en blakk alenemor som så vidt klarte overleve på matkuponger. 60 timer i uka solgte hun kringler for å få endene til å møtes.

Starke hadde haugevis av regninger hun knapt klarte betale, og med en sønn på 12 og en datter på 11, levde tremannsfamilien i det hun beskriver som trange kår.

- Det var så vidt vi klarte oss fra lønning til lønning. Livet var vanskelig, sier Starke til nyhetsbyrået Jam Press.

SUSPENDERT: Sam Helena ble suspendert fra jobben sin som politibetjent ved Scotland Yard da ledelsen oppdaget at hun delte dristig innhold på sosiale medier og Onlyfans. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

Gråt etter jobb

Starke forteller at hun ofte gråt når hun kom hjem fra jobb fordi hun var utslitt. Hun var også svært bekymret og stresset over økonomi og barnas framtid.

Et lite lyspunkt Starke hadde, var imidlertid sosiale medier. På fritida lagde hun Tiktok-videoer: Alt fra seg selv i kostymer, til videoer hvor hun delte fra hverdagen sin.

På kort tid vekket brukeren hennes oppsikt, og før hun visste ordet av det, hadde hun over 2,5 millioner følgere. På Instagram hadde hun også en følgerbase på 360 000.

En dag kom en av følgerne hennes med en idé som endret alt:

«Hvorfor ikke prøve Only Fans?»

FLUE PÅ VEGGEN: I den nyeste episoden av «Insider» på Discovery+ får programleder Marco Reinertsen bli med når tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Iselin Michelsen og kompisen Espen Johnsen lager innhold til Onlyfans-kontoene sine. Video: Discovery+ / Rød Løper Vis mer

Alt snudde

Starke tok rådet til seg og opprettet en Only Fans-konto i april 2020. Den fikk raskt bein å gå på:

Første måned tjente hun 20 000 dollar, som tilsvarer litt under 200 000 norske kroner, på bilder og videoer av seg selv i ulike kostymer.

Da sa hun opp jobben som kringleselger på sekundet.

- Jeg fikk sjokk. Jeg har slitt med å skaffe mat på bordet i alle år - nå kan jeg gjøre hva jeg vil. Jeg tjener flesk!, sier Starke til Jam.

FRA BLAKK TIL RIK: For Meagan tok livet en vending da hun sluttet i jobben sin. Foto: Instagram/@
FRA BLAKK TIL RIK: For Meagan tok livet en vending da hun sluttet i jobben sin. Foto: Instagram/@ Vis mer

I dag tjener alenemora 100 000 dollar i måneden på kostyme-bildene. Det tilsvarer 983 510 norske kroner.

- Det er surrealistisk, alt sammen. Før måtte jeg snu på krona og tenke meg godt om før jeg fylte bensin eller gikk i butikken. Nå er jeg helt økonomisk uavhengig.

Starke sier det beste med den nye jobben er at hun styrer alt selv, og at alt foregår på hennes premisser. Hun legger ikke ut innhold som, ifølge henne, «går over grensa».

- Jeg poster bilder og videoer av meg selv i kostymer. Jeg har alltid likt å kle meg ut, og å være et godt forbilde for litt «større» mennesker. Nå kan jeg gjøre det jeg elsker, men få betalt for det i tillegg.

EKSKLUSIVT: Søstrene Michelle Scott og Julia Scott tjener gode penger på å selge lettkledde bilder på Onlyfans. Video: Rød Løper Vis mer

Lever livet

Grunnet den skyhøye månedsinntekten, kan Starke og barna hennes nå leve livet de alltid har drømt om. De har akkurat flyttet inn i et herskapshus med basseng, og de har vært på flere luksuriøse familieferier i både Hawaii og Colorado.

Selv om Starke tjener gode penger på den nye jobben, har det ikke vært lett å få assistanse hos familien: Hennes mor og søster var nemlig svært imot småbarnsmorens nye yrke i starten.

- Moren min likte det ikke i det hele tatt, og søstera mi var veldig dømmende. Men de vet hvor mye jeg har slitt, og de så hvor godt det gjorde oss å få en bedre inntekt. Så de har akseptert det nå, kommenterer hun.

Starke forteller at moren og søstera også har flyttet inn i herskapshuset, og presiserer at den økonomiske friheten drypper på alle.

- Vi trenger aldri å bekymre oss for en regning igjen, avslutter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer