JUKS:  - De hadde tatt en plastflaske og knytt et snøre i den, for å så trekke den tilbake. Automaten har lest av strekkoden og de har gjort dette om og om igjen, sier Stefan Källström fra politiet i Sverige. Illustrasjonsfoto.Foto: Per Flåthe / Dagbladet.
JUKS: - De hadde tatt en plastflaske og knytt et snøre i den, for å så trekke den tilbake. Automaten har lest av strekkoden og de har gjort dette om og om igjen, sier Stefan Källström fra politiet i Sverige. Illustrasjonsfoto.Foto: Per Flåthe / Dagbladet.Vis mer

Tjente 11 000 kroner på én flaske

Jukset til seg store verdier med et ganske enkelt triks...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Noen er litt frekkere enn andre. Det fikk de ansatte på Willys i Sverige erfare i går kveld.

Her skal nemlig en 40 år gammel mann ha pantet til seg 11.000 kroner, kun ved hjelp av én flaske og et snøre som han festet på fingeren, skriver Piteå-Tidningen.

Juks Politiet mistenker at dette kan ha holdt på i en ukes tid, skriver Expressen.

- De hadde tatt en plastflaske og knytt et snøre i den, for å så trekke den tilbake. Automaten har lest av strekkoden og de har gjort dette om og om igjen, sier Stefan Källström fra politiet i Sverige.

Politiet mistenker at dette kan ha holdt på i en ukes tid, skriver Expressen.

- De skal ha porsjonert ut kviteringen og hentet ut litt og litt kontanter av gangen. Men til slutt begynte man å fatte mistanker, sier Stefan Källström fra politiet i Sverige.

Aldri skjedd tidligere De to involverte mennene skal ha blitt fanget på overvåkningskameraene i butikken.

Det har vært tidligere tilfeller hvor panteautomater har blitt manipulert ved at man kopierer strekkoder og bruker dem flere ganger. Men jeg tror aldri noen har brukt samme flaske ganger flere ganger på denne måten her, ifølge politiet.

Mennene sitter nå i varetekt og er mistenkt for bedrageri.