Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tjente fem millioner på ekstratur

Nordlendingen som i dag stakk av med ti millioner i Lotto-gevinst angrer nok ikke på dagens ekstratur til tippe-kommisjonæren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kveldens premiepott på 20 millioner skulle deles mellom fire vinnerkuponger. Men to av av de var kjøpt av samme person, en 55 år gammel nordlending som dermed stakk av med halvparten av premiepotten - ti millioner kroner.

Vedkommende må ha kjent seg ekstra sikker på vinnerlykken i dag. Den kommende storvinneren tok nemlig en ekstratur til kommisjonæren, og leverte inn en kupong med den samme magiske tallrekken som han leverte inn på onsdag.

Begge kupongene var en-ukes kuponger kjøpt ha samme kommisjonær.

Mannen fra Drag i Nordland trodde nesten ikke det han hørte. Han satt selv foran fjernsynet under lottotrekningen lørdag, men så på trekningen uten briller. Dermed hadde han ikke fått med seg den store nyheten.

Den heldige vinneren er ifølge Norsk Tipping sterkt plaget av astma, og skal spontant ha uttalt at nå ønsket han å flytte til tørrere strøk. Mannen ønsker å være anonym.

De to andre vinnerne, som måtte nøye seg med bare fem millioner hver, kjøpte sine kuponger i Førde og Arendal.