Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tjuven satt fast i lufteanlegget

Dette er historien om den uheldige innbruddstjuven som endte opp som propp i lufteanlegget på taket av kjøpesenteret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er nettutgaven til Drammens Tidende/Buskerud Blad som bringer historien om innbruddstjuven på «Norges lengste handlegate» - Liertoppen kjøpesenter mellom Drammen og Oslo.

Natt til i går fant nemlig en mann i 30-årene ut at han skulle bryte seg inn i kjøpesenteret. Han fikk løftet av gitteret og bega seg inn i kanalene i kjøpesenterets lufteanlegg. Tanken var at krabbeturen inne i aluminiumsrørene skulle bringe ham rett inn i kjøpesenteret.

Men gitteret var påført alarm, og dermed tok det ikke lang tid før både Securitas-vektere og politi var på stedet. De kom den lite suksessrike innbruddstjuven til unnsetning og fikk dratt ham ut av lufteanlegget på taket av senteret.

Støvete og møkkete ble han tatt med av politiet ved 4.30-tida. Politiet ved Lier lensmannskontor betegner mannen som en gammel kjenning.

Den ubudne gjesten skal skal ha påført lufteanlegget på Lierskogen kjøpesenter skader for flere tusen kroner etter sin krabbetur i luftekanalene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media