Tjuvene pælmet huseieren ut av vinduet

Asbjørn Vennebo (42) fra Ullern i Oslo ante fred og ingen fare da han i går morges gikk ned i spisestua for å se hva som var på ferde. Der ble han overfalt av to innbruddstjuver som kastet ham ut av vinduet og kuttet ham opp med glasskår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg trodde det var seksjonen i stua som hadde falt over ende. Derfor ruslet jeg ned trappa i bare sokkelesten. Der sto jeg plutselig ansikt til ansikt med to innbruddstjuver. De var ag- gressive, en av dem løp mot meg. Jeg rakk ikke å komme unna og måtte forsvare meg, sier Vennebo.

En av inntrengerne hoppet ut gjennom vinduet, og i basketaket kastet den andre tjuven Vennebo ut av vinduet og hev seg over ham. Han ble først slått i ansiktet, og deretter tok tjuven en stor glassbit og skar ham opp i fingrene, håndleddet, nedover armen og på innsiden av albuen. Han måtte ligge fire timer på operasjonsbordet etter at han ble påført store skader i høyrebeinet.

Tenkte på kona

- De virket svært desperate, og jeg tenkte på kona mi som var oppe på soverommet. Da de kom mot meg, prøvde jeg å ta til motverge.

Kona hørte roping og slåssing, og da hun kom ned, fant hun ektemannen liggende i en blodpøl ute på terrassen.

- Jeg ble forferdelig redd for at de hadde kuttet over en pulsåre og at Asbjørn skulle blø i hjel.

Stort blodtap

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer