Tjuvfiske på barneavdelingen

STAVANGER (Dagbladet): Det er stor sorg på barnepoliklinikken i Stavanger om dagen. Tjuver har vært på ferde på venterommet. Noen døde fisk på gulvet og et tomt akvarium var alt som var igjen etter det frekke tjuveriet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Kan du tenke deg noe så frekt? spør sekretær Wenche Sunde.

Da hun og kollegene kom på jobb etter helga, var gullfisk, planter, dekorasjoner, vannpumpe og varmekolbe borte. Tjuven har sannsynligvis hatt akvarium og vann selv, for det var det eneste han hadde latt stå igjen.

Fin atspredelse

Wenche Sunde sier at gullfisktitting var en fin atspredelse for ungene mens de ventet på å komme inn til legen.

- Flere av barna er gjengangere her på avdelingen, og de har fulgt med utviklingen i akvariet. Vi hadde en sjørøverskute, en froskemann og mange andre dekorasjoner sammen med fisken, og nå er alt vekke, sier Sunde til Dagbladet.

Sympati-aksjoner

Heldigvis blir ikke fiskemangelen langvarig. Etter at lokalavisa Rogalands avis gjorde saken kjent i går, ble barnepoliklinikken nedringt av akvarieleverandører og dyrebutikker som gjerne ville bidra med en fisk eller fem.

- Jeg regner med at problemet vil være løst snart, og det er selvsagt fint, men jeg kan likevel ikke slutte å undre meg over hvem som gjorde noe så frekt, avslutter Wenche Sunde.

<B>TRIST: Barna på Sentralsykehuset i Rogaland synes det var kjempefrekt å stjele all fisken i akvariet deres.