Penthouseleiligheten på Bolette Brygge på Tjuvholmen har nå blitt solgt for 37 millioner kroner. Foto: Privatmegleren.
Penthouseleiligheten på Bolette Brygge på Tjuvholmen har nå blitt solgt for 37 millioner kroner. Foto: Privatmegleren. Vis mer

Tjuvholmen-luksus solgt etter fem år

Da avdøde Kari Monsen Røkke ikke fikk solgt penthouse-leiligheten på Tjuvholmen for 37 millioner ble prisen først hevet og så kuttet kraftig. Etter fem år er den solgt for opprinnelig pris.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Finansavisen): Finansavisen kan fortelle at penthouseleiligheten til nå avdøde Kari Monsen Røkke i 7. og 8. etasje på Tjuvholmen i Oslo endelig er solgt etter en rekordlang salgsprosess. Prisen ble identisk med det Monsen Røkke forlangte for fem år siden.

Kostbar oppgradering

«Standarden var helt Obos, på badet var det bare helt vanlige grå og hvite fliser. Vi brukte to år på å bygge om, det var 20 håndverkere som gikk rundt her», uttalte Kari Monsen Røkke til Finansavisen etter at hun kjøpte leiligheten i 2007 for 19,15 millioner kroner. Med veiledning fra Finn Sandmæl pusset hun opp leiligheten for 14 millioner kroner.

Med leiligheten får man terrasser på 100 kvadratmeter, storslagen utsikt fra Akershus Festning til Kavringen fyr samt to parkeringsplasser i kjelleren. Leiligheten inneholdt to suiter med hver sine bad, innvendig heis, fire gasspeiser, to stuer og romslig kjøkken med spiseplass til 14.

Ikke lettsolgt

I januar 2013 forsøkte Sem & Johnsen-megler Christine Røthe seg uten å lyktes. Ett år senere forsøkte hun igjen, men da med en pris på 39,5 millioner. Ifølge Finansavisen gikk oppdraget så til Eklund, men heller ikke eiendomsmegler Ståle Helland klarte heller ikke å selge til denne prisen og kuttet prisen med fem millioner til 34,5 millioner i januar 2015 uten at det lyktes heller.

André Aubert og Jens Chr. Killengreen i Nordvik & Partners lyktes imidlertid til slutt å finne en kjøper som ville betale 37 millioner.

Andre økonominyheter:
Stordalen knuste svenske advokater
«Ukjent» nordmann god for 20 milliarder kroner

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer